AANVULLENDE

DIENSTEN

Het overladen van de opslag van containers, trailers en wissellaadbakken hoort bij de kernactiviteiten van Cabooter. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van reachstackers die te allen tijde flexibel naar de wensen van de klant kunnen worden ingezet.

 

Verder beschikt het bedrijf nog over een beveiligd en afgebakend buitenterrein dat in totaal circa 25 hectare omvat, zodat het te allen tijde kan dienen als opslagruimte voor ieder soort container, trailer of wissellaadbak.

CONTAINER OVERSLAG

en opslag

Buiten het overladen van containers, trailers en wissellaadbakken heeft Cabooter een spoorhal ter beschikking van ca. 6000m2 met daarin twee sporen met een totale lengte 500m. Daarnaast beschikt deze hal over een bovenloopkraan die een max. heffingscapaciteit heeft van 40 TON.

 

Buiten deze op- en overlaadcapaciteit heeft het bedrijf nog meerdere bedrijfshallen tot haar beschikking, met een totaal oppervlakte van ca. 35000m2.

materiaal behandeling

en opslag

Het ontgassen van containers, trailers en wissellaadbakken behoort tot een van de nevenactiviteiten die Cabooter haar klanten aanbiedt. Doormiddel van een groot netwerk en sterke relaties zal deze service in samenwerking met een van onze partners voor u worden uitgevoerd.

 

CONTAINER ONTGASSEN

Het repareren en stylen van containers, trailers en wissellaadbakken behoort tot een van de nevenactiviteiten die Cabooter haar klanten aanbiedt. Doormiddel van een groot netwerk en sterke relaties zal deze service in samenwerking met een van onze partners voor u worden uitgevoerd.

Container HERSTELLEN / styling

Extended gate Custom services

Het beheer en de exploitatie van allerlei douanefaciliteiten behoort tot een van de nevenactiviteiten die Cabooter haar klanten aanbiedt. Doormiddel van een groot netwerk en sterke relaties zal deze service in samenwerking met een van onze partners voor u worden uitgevoerd.

OPTIONELE DIENSTEN

Indien er bepaalde services zijn waar u naar op zoek bent maar tot nu toe nog geen antwoord op heeft kunnen vinden, neem dan contact op met het volgende telefoonnummer: 077-3998840 of stuur een mail naar: j.cabooter@cabootergroup.com.

 

Wij helpen u graag verder.

Naast onze rail, weg en water activiteiten hebben we ook verdere logistieke activiteiten ontwikkeld die u kunt zien in onderstaand overzicht.

ABOUT

/

 

 

 

 Phone: +31 (0)77 399 88 40              

    Email: info@cabootergroup.com

Bio

/

The Cabooter Group is a renowned family firm that was founded on the 17th of August in 1959 in Venlo, The Netherlands. Since then they have shaped a ideology of not simply reaching a destination, but doing so with purpose and persistance. What once started as a border expedition – and management freight firm, quickly grow to a stable medium sized family firm. 

 

WHAT WE DO

Connect with us

/

CABOOTER GROUP

NEDERLANDS                                     DEUTSCH                                     ENGLISH       

All rights RESERVED© CABOOTER GROUP

 

Country: The Netherlands, Venlo    

 Visit Adress: Horsterweg 225 

 

Zip code: 5928 ND

 Url: www.cabootergroup.com

Country: The Netherlands, Venlo

Street: Horsterweg 225

Postal Code: 5982ND

Url: www.cabootergroup.com

Phone: 00 35 19 67

Email: info@cabootergroup.com

 

 

 

 

 Postbox: 3355              

                                                Zip code: 5902 RH Venlo, The netherlands