Wat 57 jaar geleden in onze familie begon als een klein bedrijf is tegenwoordig een van de meest competitieve logistieke dienstverleners op internationaal niveau.

De Cabooter Group kent al een geschiedenis van ruim 57 jaar. Hoewel het eerste bedrijf toentertijd werd opgericht in 1959, zijn we een halve eeuw later inmiddels uitgegroeid tot een groep van 25 bedrijven met een reikwijdte in meer dan 75 landen om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. 

 

Tegenwoordig kunnen we ons een globale speler noemen die zowel duurzame als kost efficiënte oplossingen biedt voor verscheidene markten. Door snel en effectief te handelen met de meest inventieve en waardevolle logistieke oplossingen hebben we gedegen relaties opgebouwd en een sterke klantenloyaliteit verworven.

 

Dit heeft ons doen geloven dat alles mogelijk is. Onze visie is gericht op het vervijfvoudigen van de huidige business voor ons 60-jarig jubileum in 2020. Het grijpen van kansen, het alert zijn op nieuwe ontwikkelingen en het creëren van substantiële waarde in de wereld behoren tot onze specialiteiten in iedere markt waarin wij actief zijn.

 

Dit is onderstreept in onze missie; “Your Gateway to any Destination since 1959”. Onze passie en ondernemende cultuur zal oneindig worden overgedragen binnen de organisatie en daarbuiten. Samen zijn we sterk – vandaag en in de toekomst. 

nieuws

De Cabooter Group is een gerenommeerd familiebedrijf dat is opgericht op 17 augustus 1959 te Venlo, Nederland. Sindsdien streven we een ideologie na waarin we elke bestemming bereiken met een duidelijke visie en vastberadenheid.

 

Als pioniers op het gebied van logistiek hebben we een uitgebreid scala aan ervaring en expertise.Wat ooit begon als een grensexpeditie- en bevrachtingskantoor, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele middelgrote onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een wereldwijde logistieke speler welke op ieder logistiek vraagstuk een passend antwoord heeft. Of het nu gaat om de opslag of het ontgassen van containers, de Cabooter Group vertegenwoordigt een duidelijke oplossing voor iedere uitdaging.

 

Al meer dan 50 jaar volgt de Cabooter Group haar Intuïtie en luisteren we naar diepgewortelde overtuigingen waarmee we business –ideeën kapitaliseren in lucratieve ondernemingen. Wij geloven dat er een groter risico is om één koers te blijven bevaren dan uit te durven strekken naar een nieuwe horizon.

 

De Cabooter Group is een gerenommeerd merk geworden,

Het is uw toegang tot iedere bestemming sinds 1959.

LOGISTIEK

LOGISTIEK

Ontdek onze wereld van logistiek

COMPLEMENTAIRE BEDRIJVEN

COMPLEMENTAIRE BEDRIJVEN

Ontdek onze wereld van andere ondernemingen

VASTGOED

VASTGOED

Ontdek onze wereld van vastgoed

Door de jaren heen heeft de Cabooter Group zich doorontwikkeld in de logistieke wereld en een gerenommeerde naam opgebouwd. Het bedrijf heeft een aantal kernwaarden ontwikkeld en nagestreefd om te kunnen komen waar het nu is. Dat karakteriseert de Cabooter Group in alle geledingen waar haar activiteiten in plaatsvinden. 

PASSIE

Een gezond familiebedrijf sinds 1959

KWALITEIT

Een stevig fundament van ervaring en expertise

IJVERIG

24 Uur per dag toegewijd aan het bedrijf

BETROUWBAAR

 Daad bij woord voegen, niets meer-niets minder

ONDERNEMEND

Het nastreven van variëteit en uitdagingen

TOEGEWIJD

 Geen opdracht is te moeilijk, geen vraag is teveel

MAATSCHAPPELIJK  VERANTWOORD

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Binnen de Cabooter Group wordt verantwoord sociaal ondernemen nagestreefd. We willen niet alleen een gezonde business uitoefenen, maar ook een duidelijke contributie bieden aan de samenleving. We ondersteunen daarom veel organisaties en bedrijven, creeëren werkgelegenheid en houden rekening met de ecosfeer van onze planeet.

ZEER GEWAARDEERD PERSONEEL

ZEER GEWAARDEERD PERSONEEL

Als onderdeel van de Cabooter Group filosofie zijn we ons bewust van het belang van ons personeel in de organisatie. We kunnen namelijk niet bestaan zonder een goede basis van medewerkers, welke het hart vormen van ons ondernemend netwerk. We zijn blij en verheugd met hun loyaliteit en motivatie om perfectie na te streven.

OOG VOOR HET MILIEU

OOG VOOR HET MILIEU

Cabooter is aware of the fact that the world climate tensions play a significant role in society. Therefore we aim to have a substantial contribution to a healthy environment. Because we want to elaborate more in detail about this matter, we would to refer you to the header: Environment and Sustainability

MAXIMALISEREN VAN DE WELVAART

MAXIMALISEREN VAN DE WELVAART

Cabooter is er op gebrand het maximale voordeel voor alle betrokken partijen te bewerkstelligen en maakt haar eigen belang ondergeschikt in haar betrokken activiteiten.

MAATSCHAPPELIJK VERTANTWOORD ONDERNEMEN

MAATSCHAPPELIJK VERTANTWOORD ONDERNEMEN

Wij hebben naast onze commerciële doelstellingen, ook de doelstelling om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit uiten wij door een sterk verband te scheppen met de regio, door het actief sponsoren en deel te nemen in sportverenigingen uit de buurt.

KLANT IS           KONING

KLANT IS KONING

Cabooter kan alleen succesvol zijn als haar klanten en partners tevreden zijn over ons. Daarom wordt er altijd gestreefd naar tevredenheid van alle direct betrokkenen.

ons verhaal

onze visie

onze partners

diensten

OPGERICHT DOOR:

onze kernwAARDEN

/

/

ABOUT

/

 

 

 

 Phone: +31 (0)77 399 88 40              

    Email: info@cabootergroup.com

Bio

/

The Cabooter Group is a renowned family firm that was founded on the 17th of August in 1959 in Venlo, The Netherlands. Since then they have shaped a ideology of not simply reaching a destination, but doing so with purpose and persistance. What once started as a border expedition – and management freight firm, quickly grow to a stable medium sized family firm. 

 

WHAT WE DO

Connect with us

/

CABOOTER GROUP

NEDERLANDS                                     DEUTSCH                                     ENGLISH       

All rights RESERVED© CABOOTER GROUP

 

Country: The Netherlands, Venlo    

 Visit Adress: Horsterweg 225 

 

Zip code: 5928 ND

 Url: www.cabootergroup.com

Country: The Netherlands, Venlo

Street: Horsterweg 225

Postal Code: 5982ND

Url: www.cabootergroup.com

Phone: 00 35 19 67

Email: info@cabootergroup.com

 

 

 

 

 Postbox: 3355              

                                                Zip code: 5902 RH Venlo, The netherlands