MVO.

De Cabooter Groep is zich bewust van het feit dat het welzijn van onze omgeving erg belangrijk is. Hierbij wil het bedrijf vooruitstrevend zijn en voorop lopen. Cabooter is hiermee begonnen door ca. 12 jaar grotendeels de overstap te maken vanuit het wegvervoer naar het railvervoer. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van een zeer milieuvriendelijke vervoersmethode: het spoorvervoer. Spoorvervoer is niet alleen de meest goedkope, efficiënte en veilige vervoerswijze, maar daarnaast ook nog heel betrouwbaar.

SPOOR

Buiten het spoorvervoer, moeten alle logistieke dienstverleners die door ons worden ingezet voldoen aan strenge milieueisen. Wij zetten zo veel mogelijk voertuigen met motoren in, die voldoen aan de wettelijk eisen. In het kader van duurzame logistiek proberen wij de vrachten zo ECO-vriendelijk in te plannen. Dit houdt in dat Cabooter Railcargo ook op het voor- en na traject van het spoorvervoer de maximale beladingsgraad probeert te benutten en hierdoor tracht bij te dragen aan de CO2-reductie. 

WEG

Wij denken binnen het kantoor ook aan duurzaamheid. Het kantoormeubilair bij Cabooter is vervaardigd volgens de principes van Cradle-to-Cradle. Dit houdt in dat volledig nieuwe uitgangspunten worden bepleit voor het ontwerpen en ontwikkelen van producten op basis van veilige en herbruikbare grondstoffen. Zo kan afval voedsel worden in een oneindige kringloop.

 

KANTOOR

Een papierloze werkomgeving is ons streven, dus bij ons promoten we graag digitale facturering en communicatie. Waar wij wel papier moeten inzetten, gebruiken we milieubewust papier, vervaardigd door een hierin gespecialiseerde drukkerij.

PAPIER

VERBRUIK

AFVALINZAMELING

Voor het verwerken van afval hebben wij een persoonlijk samenwerkingsverband met betrouwbare recyclingbedrijven.

 

ABOUT

/

 

 

 

 Phone: +31 (0)77 399 88 40              

    Email: info@cabootergroup.com

Bio

/

The Cabooter Group is a renowned family firm that was founded on the 17th of August in 1959 in Venlo, The Netherlands. Since then they have shaped a ideology of not simply reaching a destination, but doing so with purpose and persistance. What once started as a border expedition – and management freight firm, quickly grow to a stable medium sized family firm. 

 

WHAT WE DO

Connect with us

/

CABOOTER GROUP

NEDERLANDS                                     DEUTSCH                                     ENGLISH       

All rights RESERVED© CABOOTER GROUP

 

Country: The Netherlands, Venlo    

 Visit Adress: Horsterweg 225 

 

Zip code: 5928 ND

 Url: www.cabootergroup.com

Country: The Netherlands, Venlo

Street: Horsterweg 225

Postal Code: 5982ND

Url: www.cabootergroup.com

Phone: 00 35 19 67

Email: info@cabootergroup.com

 

 

 

 

 Postbox: 3355              

                                                Zip code: 5902 RH Venlo, The netherlands