WEG.

Ons Europees Groupage netwerk bestaat uit middelgrote tot grote logistieke dienstverleners welke een lange historie hebben in hun eigen land. Zij hebben ieder op hun beurt de beste ingangen in de transportwereld behorende bij hun operationele gebied. De focus ligt primair op internationale stukgoedzendingen om deze efficiënt te verwerken. Door deze focus kunnen wij u gunstige condities, zoals prijs en transittijden, zeer marktconform aanbieden en zullen deze aansluiting vinden bij uw eisen.

GROUPAGE NETWERK

Wij hebben door onze jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk opgebouwd met partners die gevestigd zijn in heel Europa. Wij zorgen samen voor een correcte afhandeling van uw vervoersopdrachten op de meest efficiënte en effectieve manier. En dat alles uiteraard volgens afspraak.

ONZE partners

VRACHTMANAGEMENT

Door onze betrokkenheid en brede kennisbasis streven wij naar een intensieve samenwerking met onze klanten. Enkele van deze samenwerkingen hebben geresulteerd in een freight management overeenkomst. Met freight management kan de opdrachtgever zich 100% concentreren op de eigen kern business, terwijl wij voor een kwalitatieve aan- en afvoer van uw goederen zorgen. Een kostenbesparing garanderen wij u op voorhand. We bespreken graag in een persoonlijk onderhoud samen met u de mogelijkheden.

Doormiddel van ons uitgebreide groupage- en partner netwerk kunnen wij in iedere logistieke situatie het zogenoemde ‘’first- and last mile’’ transport voor u verzorgen. Of dat nu te maken heeft met het spoor, lucht of binnenvaart, dat is voor ons niet belangrijk. De wensen van de klant staan hierbij voorop.

 

‘’First –and last mile’’ transport

Cabooter beschikt over een solide netwerk van betrouwbare vervoerders. Het is belangrijk om de juiste mensen uit te zoeken passend bij een specifieke opdracht. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw transport op de best mogelijke wijze voor u regelen door het inzetten of benaderen van de juiste mensen. Zo werken wij alleen met Nederlandse chauffeurs, omdat wij waarde hechten aan een sterke sociale binding met onze afkomst en omdat wij het van belang vinden de Nederlandse samenleving te beschermen tegen negatieve invloeden.

DEEL PARTIJEN

LUCHTVRACHT

Vraagt uw zending structureel of incidenteel om een snelle levering? Soms kan de tijdsfactor allesbepalend zijn. Via luchtvracht zorgen wij voor een snelle levering op het gewenste tijdstip, in alle uithoeken van de wereld. Via onze vaste partner in Düsseldorf zijn wij aangesloten op het wereldwijde luchtvaartnetwerk.

DIEPZEE en "SHORT SEA"

Door verschuiving van productielocaties zijn er andere goederenstromen ontstaan in de wereld. Eén van de gevolgen hiervan is een sterke toename van containertransporten uit het Verre Oosten. Cabooter beschikt over de juiste strategische partners en werkt samen met diverse gerenommeerde rederijen wereldwijd. Hierdoor kunnen transportvolumes en concurrerende prijzen worden gegarandeerd. De short sea bestemmingen zoals Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië en de Baltische Staten vragen soms om specifieke oplossingen. Of uw goederen nu per container of trailer vervoerd dienen te worden, wij regelen het voor u.

Binnenvaart en spoor is het milieuvriendelijkste alternatief om uw goederen te transporteren. Bij bepaalde goederen afhankelijk van transittijd en volumes, kunnen de internationale spoorwegen of de binnenwateren een besparende oplossing bieden. Dit kan zowel voor de financiële resultaten als voor het milieu tot de gewenste effecten leiden.

BINNENVAART EN SPOOR

Met onze huidige operatie in het wegvervoer borduren we voort op een lange voorgeschiedenis in het traditionele wegvervoer. Door het nastreven van een uitgebreid netwerk, tal van logistieke oplossingen en hoge competenties zijn we in staat om een uitstekende service te bieden in iedere situatie.

ABOUT

/

 

 

 

 Phone: +31 (0)77 399 88 40              

    Email: info@cabootergroup.com

Bio

/

The Cabooter Group is a renowned family firm that was founded on the 17th of August in 1959 in Venlo, The Netherlands. Since then they have shaped a ideology of not simply reaching a destination, but doing so with purpose and persistance. What once started as a border expedition – and management freight firm, quickly grow to a stable medium sized family firm. 

 

WHAT WE DO

Connect with us

/

CABOOTER GROUP

NEDERLANDS                                     DEUTSCH                                     ENGLISH       

All rights RESERVED© CABOOTER GROUP

 

Country: The Netherlands, Venlo    

 Visit Adress: Horsterweg 225 

 

Zip code: 5928 ND

 Url: www.cabootergroup.com

Country: The Netherlands, Venlo

Street: Horsterweg 225

Postal Code: 5982ND

Url: www.cabootergroup.com

Phone: 00 35 19 67

Email: info@cabootergroup.com

 

 

 

 

 Postbox: 3355              

                                                Zip code: 5902 RH Venlo, The netherlands