MENU

CAREER

Job openings
and Internships

Internship (Open Application)

Word jij onze Internship (Open Application)

Over Cabooter Group


De Cabooter Group, prominent in de spoorterminals en railoverslag in en rond Venlo, omvat Cabooter Logistics, Cabooter Railcargo en Cabooter Intermodaal. Als groeiend familiebedrijf, met meer dan 60 jaar ervaring in logistieke dienstverlening, zijn we een cruciaal knooppunt voor maritiem en continentaal railvervoer. Onze activiteiten strekken zich uit van transport naar grote havensteden zoals Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam tot aan intercontinentale routes via Azerbeidzjan richting Azië en China. Naast onze focus op railvervoer, zijn we ook actief in wegtransport, overslag en opslag van bulk en stukgoed zoals metalen en papier. 

 

Stage bij Cabooter Group


Bij de Cabooter Group zijn we op zoek naar gedreven stagiairs voor diverse afdelingen binnen onze organisatie. Of je interesse nu uitgaat naar commercie, logistiek, IT, marketing of een andere afdeling, wij bieden uitdagende stages waarin je een echte bijdrage kunt leveren aan onze processen en projecten.

Als stagiair zul je niet alleen ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden, maar krijg je ook de kans om diepgaande opdrachten uit te voeren die bijdragen aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Je krijgt ruime mogelijkheden voor eigen onderzoek en projecten, waarbij jouw inzichten en initiatieven van harte welkom zijn om onze bedrijfsvoering verder te professionaliseren.

Wij waarderen het meedenken van onze stagiairs en moedigen je aan om zelfstandig verantwoordelijkheden op te nemen. Een stage bij Cabooter Group betekent werken in een veelzijdige omgeving, waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt. Daarnaast bieden we een passende stagevergoeding en zijn werktijden flexibel en in overleg.

 

Sollicitatieprocedure


Ben jij de Intern die wij zoeken? Stuur dan je CV (met foto) en een korte motivatie naar hr@cabootergroup.com en vertel ons waar jouw affiniteit naar uit gaat, wat voor stage jij zoekt en waarom je bij Cabooter Group je stage zou willen lopen.

 

Wil je meer weten over de verschillende internships?


Neem dan contact op met Amber Schuurman van HR Cabooter:
hr@cabootergroup.com of bel +31(0)6 10 50 69 91

Solliciteer direct